In opdracht van Veilig Verkeer Nederland hebben wij een coördinator praktisch verkeersexamen geleverd voor de examens in Utrecht en Amersfoort.

Van proof of concepts naar realisatie

Al vele jaren organiseert Veilig Verkeer Nederland VVN de verkeersexamens. Veel ouderen kennen de examens nog van vroeger. Het afnemen van de examens blijft belangrijk om hiermee ongevallen te voorkomen en ook ouders bewust te maken dat het leuk is om met elkaar te fietsen.

Doordat er meerder projecten gingen lopen hadden ze behoefte aan een coördinator Praktisch Verkeersexamen Utrecht en Amersfoort 2019. Die verantwoordelijk is voor de coördinatie op de dagen zelf. En aanspreekpunt voor scholen, hulpouders en vrijwilligers.

Taken waren o.a. vooraf routes uitzetten, team aansturen, routes controleren, materialen klaar zetten, controleren en instrueren van alle hulpouders, ontvangst scholen, uitdelen hesjes, starten van leerlingen en eventuele kleine problemen tussen door oplossen, daarna afbouwen en het examen nakijken.

 

 

4c5a7G4+QjCG8OGDTZMvTA

Partij waar je op kunt bouwen

Doordat VVN bekend was met Bureau voor fietsstimulering en blij is met de fijne manier van samenwerken was er snel een match gevonden.

pUs%xbZ6R9eBXW44iQx7LQ

Spannende gezichtjes

Oh wat vonden ze het allemaal spannend. Niet alleen de kids maar ook de juffen en meesters en hulpouders. Ga ik wel slagen, hoeveel fouten mag ik hebben, vindt ik de weg wel. Allemaal vragen die we voorbij hebben horen komen. Aan ons de taak om ze zo goed en rustig mogelijk aan de start te laten komen en met een gerust gevoel weer terug te laten keren.

Stapje extra

Doordat triple Joy actief is in de Provincie Utrecht kunnen en goed links gelegd worden. Zo konden er onder andere tips gegeven worden aan de Gemeente Utrecht om bepaalde borden te veranderen, de Fietsmeesters om mensen te leren fietsen en VVN om hun product aan te scherpen. Dit stapje extra werdt extra gewaardeerd en is een waardevolle toevoeging gebleken in uitvoerende projecten.

ReferenTie

Het is altijd leuk samenwerken met Jocelyn, zo ook tijdens het VVN Praktisch Verkeersexamen dit jaar. Jocelyn denkt graag mee hoe projecten verbeterd kunnen worden en deelt ideeën en tips die haar te binnen schieten. De communicatie verloopt goed, zowel persoonlijk als via telefoon en de mail. Ze zorgt ervoor dat informatie duidelijk en volledig is, bijvoorbeeld door goede vragen te stellen en een verslag(je) te sturen. Dit alles ook nog met de nodige dosis humor, wat het werken erg gezellig maakt!

Marjolijn Vonhof - Projectleider VVN

Meer uit ons portfolio