“Ik heb een droom! Het Fiets Fiësta festival wat ik in Breda heb gezien zie ik zo in Amersfoort plaatsvinden.” Maar zijn er meer mensen die dit leuk vinden? Hoe moet ik dat regelen met organiseren, vergunningen, subsidies, vrijwilligers etc. Hier is samen met Imke een invulling aan gegeven. Tijdens het Route033 event van #033opdefiets in Amersfoort heeft zij het podium gekregen om te onderzoeken of er energie en de wil was in de stad om dit idee verder te brengen.

Keistad Fietsfestival

Projectmanagement maakte een grote rol en onderdeel uit van dit proces waardoor er snel en goede verbindingen gelegd konden worden met de diverse stakeholders.

In dit project heeft triple Joy in de functie van sparring partner en Bike Buddy geholpen de dromen en doelen verder te ontwikkelen. Met als resultaat een geweldig Amersfoorts Keistad Fietsfestival!

keistad_fietsfestival_logo_fc_def (1)

Ontzorgen

Als je als partij op bepaalde gebieden geen kennis in huis hebt is het goed en fijn om dit in te kunnen huren. Door vanaf het begin mee op te trekken is de klant ontzorgt en kan de focus blijven liggen op de zaken die er toe doen.

EVA

Referentie

Sinds oktober 2017 ken ik Jocelyn en ontstond er spontaan een hele fijne samenwerking. Beide sociaal en duurzaam ondernemers uit Amersfoort met een passie voor de fiets. Jocelyn voelt als een directe collega, waar je goed mee kan sparren en altijd van op aan kan.

Zij is eerlijk en oprecht en geeft 100% als zij een uitdaging aan gaat. Ze is efficiënt en een prettig persoon om in teamverband mee te werken. Ik ervaar dit zelf in de samenwerking voor het Keistad Fietsfestival.

Imke van de Venne - Eigenaar WOOD you reCYCLE

Meer uit ons portfolio