Reviews

"Bij 033opdefiets is Jocelyn van bureau voor fietsstimulering | triple Joy van enorme waarde. Zij verbindt landelijke en lokaal alle stakeholders op fietsgebied. Zelfs internationaal weet zij mensen aan elkaar te verbinden. Door het opzetten en onderhouden van deze persoonlijke contacten, wat vaak een lange adem nodig heeft, zien we op enig moment steeds weer puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Daarom is Jocelyn zelf ook de verbinder tussen mens en fiets. Bij triple Joy zie je dat terug in al haar diensten".

Ronald Borghardt - 033opdefiets/Customedia

"Het is altijd leuk samenwerken met Jocelyn, zo ook tijdens het VVN Praktisch Verkeersexamen dit jaar. Jocelyn denkt graag mee hoe projecten verbeterd kunnen worden en deelt ideeën en tips die haar te binnen schieten. De communicatie verloopt goed, zowel persoonlijk als via telefoon en de mail. Ze zorgt ervoor dat informatie duidelijk en volledig is, bijvoorbeeld door goede vragen te stellen en een verslag(je) te sturen. Dit alles ook nog met de nodige dosis humor, wat het werken erg gezellig maakt!"

Marjolijn Vonhof - Projectleider VVN

"Jocelyn is enorm gepassioneerd met name over het hele fiets gebeuren. Is enthousiast en straalt dat ook uit. Zij heeft veel energie en is enorm betrokken. Ook is zij een echte verbinder. Al met al een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Die de teamgeest hoog houdt, door positieve opmerkingen".

Jessica de Ruijter – Eigenaar Samaver

"Bureau voor fietstimulering | triple Joy staat als onafhankelijk bureau als een spin in het web tussen alle partijen in en verbind moge- lijkheden en kansen aan elkaar. Heeft ervaring met het werken in projectteams en is bekend bij het werken met consortiums door eerdere projecten".

Jolanda Smit - van Ooijen - XTNT

"Voor de eerste editie van #instaride033 heb ik met veel plezier samengewerkt met Jocelyn. Binnen korte tijd stonden de neuzen dezelfde kant op en in een mum van tijd hadden we een helder concept. Ik heb de samenwerking ervaren als helder, ontspannen en met een pracht resultaat".

Ralf Silvius - Eigenaar Ralf Silvius Creative Content

Dank voor al jouw inzet om ons e-fiets event zo succesvol te laten zijn!

Gabor Nijenhuis - Masters of Business

"Jocelyn voelt als een directe collega, waar je goed mee kan sparren en altijd van op aan kan".

Zij is eerlijk en oprecht en geeft 100% als zij een uitdaging aan gaat. Ze is efficiënt en een prettig persoon om in teamverband mee te werken. Ik ervaar dit zelf in de samenwerking voor het Keistad Fietsfestival en de inspirerende traptochten die we aanbieden".

Imke van de Venne - Eigenaar WOOD you reCYCLE

"Met een lach en een traan heeft Jocelyn mij laten inzien, wat mijn valkuilen zijn, dat ik actie moet ondernemen (lef tonen) en moet staan voor wie ik ben!"               

"Jocelyn is een fantastisch persoon om door gecoacht te worden. Ik heb haar ervaren als een rustig persoon. Je bent altijd positief en consequent geweest en bij jezelf gebleven. Jij weet hoe je iemand in zijn waarde kan laten en zichzelf kan laten groeien!"

Armanda van Veen - Eigenaar Sport4Balance

"Bikegear.cc the Ride 2017 was een enorm groot succes! Mede dankzij jouw inzet. Dank je wel!"

Carlo, Kim en Gijs - Bikegear.cc the Ride

“Je ziet een duidelijke scheiding tussen mensen die het bij zichzelf zoeken of niet. Positief dat je dat bij een aantal hebt bereikt.”

Ben Verweij - Docent Economie MBO Amersfoort

"Ik heb fijn met je samengewerkt, dat ging prima. Je hebt (uiteraard) verstand van wat je doet en waar je je mee bezig houdt. Dit breng je enthousiast over op de kinderen!

Ik vond het leuk om de kinderen zo bezig te zien tijdens de vier lessen. Goed dat er zoveel werd samengewerkt, dat is goed voor de groepsvorming. Ik kon bij de lessen goed observeren en kijken hoe de kinderen het doen.

Rosan Egberts – Basisschool de Biezen Hoogland