In opdracht van Masters of Business hebben wij een e-Bike tocht georganiseerd voor 40 ondernemers.

De grootste e-bike probeer proef in de regio en misschien wel in Nederland!

Van ontwerp naar uitvoering

Begin 2019 kwam de vraag vanuit MOB: "Jocelyn kan jij een fietstocht maken in Amersfoort?" "Tuurlijk kan ik dat! Maar wat wil je precies?" "Gewoon iets leuks en actiefs waar men ook nog wat van leert".

Alle Trap Tochten zijn maatwerk omdat elke relatie een andere behoefte heeft. Hier hebben we in overleg met de MOB gekeken of we het breder konden trekken en meer partijen aan konden laten haken.

De samenwerking met partijen in de stad werdt getoetst. Er was voldoende enthousiasme om er een leuk event van te kunnen maken.

Dus aan de slag met fietsen regelen voor de ondernemers, afstemming met cameraman, bijpraten van de communicatieman, en hulp van de evenmanager, route uitzetten, boekjes maken en event verder aankleden.

En voor wie denkt 40 e-bikes dat regel je toch even? Nou nee als je de partijen uit de stad actief wilt betrekken is het net alsof je 40 Tesla's op 1 dag op 1 plek wilt hebben. Daar komt dus iets meer voor kijken 😉

 

 

6JIg13blT+Kr5MchaLNYtg

Jee er zit zelfs een turbostand op!

Door in te zetten op fietsgeluk heeft triple Joy inspiratie en plezier gecreëerd voor de deelnemers en de organisatie. Door volledig te ontzorgen konden zij zelf ook actief meedoen met de activiteit. Hiermee namen wij alle werkzaamheden uit handen.

ZHpT79eLTa6YSF24xUZ

De e-Bike in de hoofdrol

Om dit doel na te streven is de rol van de programmamaker ontstaan. Door deze rol en het vertrouwen vanuit de opdrachtgever worden verbindingen gelegd of versterkt waardoor onder andere de naam #033opdefiets en de community in Amersfoort verder duurzaam uitgerold kan worden.

Ontdekken als centrale thema

Door de laagdrempelige tocht kwamen ondernemers die meestal in auto's zitten in aanraking met de fiets. Voor veel van hun was het een nieuwe ervaring. Door een aansluitende fietsroute en hulp bij het "op de fiets" komen wordt een totaal beleving gecreëerd. Met volle energie kwamen ze weer terug op de plek waar ze gestart waren.

ReferenTie

Dank voor al jouw inzet om ons e-fiets event zo succesvol te laten zijn!

Gabor Nijenhuis - Masters of Business

Meer uit ons portfolio