'Hoe ga ik het aanpakken, wat heb ik nodig, hoe doe jij dat, waar moet ik beginnen, wie kunnen mij helpen, waarom lukken mij bepaalde dingen niet, welke stappen moet ik zetten'  enz. enz.….

Dit is een greep van de hoeveelheid vragen die Armanda van Sport4Balance had om voor haar zelf te kunnen gaan beginnen. Aan de hand van een maatwerkaanpak hebben wij Armanda stapje voor stapje geholpen om haar doelen te laten bereiken.

Vraag en antwoord

In plaats van antwoorden te geven, werden er vragen gesteld waar zij over na moest gaan denken. Tijdens het buitenzijn en op een speelse manier haar te confronteren met vragen over: waar ik sta en wie ik ben, hebben wij geholpen zelf inzicht te krijgen in hoe zij stap voor stap richting kan geven aan haar droom. Armanda is geleerd dat zij vanuit passie ergens aan moet beginnen, moet gaan focussen en vooral zelf actie ga ondernemen en niet afhankelijk zijn of gaan zitten wachten op anderen. Zij moest het zelf doen.

TRIPLE JOY.Brompton uitwerking

Referentie

Met een lach en een traan heeft Jocelyn mij laten inzien ( door de juiste vragen te stellen), wat mijn valkuilen zijn, dat ik actie moet ondernemen (lef tonen) en moet staan voor wie ik ben!               

Jocelyn is een fantastisch persoon om door gecoacht te worden. Ik heb haar ervaren als een rustig persoon. Je weet heel goed wat je doet en waar je voor staat. Voor mij, als spraakzaam en explosief type, had ik wel eens behoefte aan meer actie. Maar dat was onterecht. Jij hield heel bewust de rust, zodat ik zelf ging nadenken. Je bent altijd positief en consequent geweest en bij jezelf gebleven. Je liet je niet gek maken door mijn emoties, opvattingen en feedback. Jij weet hoe je iemand in zijn waarde kan laten en zichzelf kan laten groeien!

Armanda van Veen - Eigenaar Sport4Balance

Meer uit ons portfolio