Onderstaand beschrijven wij een selectie van onze klanten en onze activiteiten op gebied van fietsstimulering en communicatie. Zowel voor profit als non-profit biedt triple Joy maatwerk op het gebied van mobiliteit, vitaliteit of duurzaamheid. Of een uitbreiding op uw bestaande tekorten. Gewoon omdat er extra handjes nodig zijn in kennis, ervaring of tijd. Of omdat wij als inspirator kunnen dienen.

Masters of Business

De Masters of Business wilden wel een keer "iets" doen met de fiets. Of wij dat konden regelen. Natuurlijk kunnen wij dat! We zetten onze concept designer Trap Tochten aan het werk om een leuke en leerzame Trap Tocht op maat te maken.

Het Trap Tochten concept is ontwikkeld om op een laagdrempelige manier het fietsen in de stad en regio Amersfoort te verhogen. Hierdoor is het beschikbaar voor verschillende soorten toepassingen. Als team event, ter verwelkoming van nieuwe medewerkers etc. Dit met als doel om onder andere meer reuring te creëren rondom het thema fiets, de mooie regio te laten zien en het fietsklimaat te verhogen. En bij te dragen aan gezondheid, duurzaamheid en mobiliteit.

Ook dit blijkt een Proof of concept te zijn omdat wij dit jaar voor de Masters of Business voor 40 ondernemers een e-bike kennismakingstocht hebben uitgezet.  Daarnaast is de Trap Tocht Ontdek Hoogland opgenomen in het programma van het Dorpsfeest Hoogland. En is er door de inspiratie van de Trap Tochten uit de community een #bikeride033 opgezet.

Foto: Patrick Siemons

XTNT

 

Bureau voor fietstimulering | triple Joy staat als onafhankelijk bureau als een spin in het web tussen alle partijen in en verbind mogelijkheden en kansen aan elkaar. Heeft ervaring met het werken in projectteams en is bekend bij het werken met consortiums door eerdere projecten.

In de rol van verbindingsingenieur op samenwerkingspartners gaan wij actief aan de slag om samenwerkingspartners aan het fietsstimuleringsprogramma #Ik fiets in de Provincie Utrecht te binden.

Veilig Verkeer Nederland

Voor Veilig Verkeer Nederland heeft triple Joy een Coördinator Praktisch Verkeersexamen Utrecht en Amersfoort 2019 geleverd.

De coördinator is verantwoordelijk voor de coördinatie op de dagen zelf. Aanspreekpunt voor scholen, hulpouders en vrijwilligers. Taken o.a. vooraf routes uitzetten, team aansturen, routes controleren, materialen klaar zetten, controleren en instrueren van alle hulpouders, ontvangst scholen, uitdelen hesjes, starten van leerlingen en eventuele kleine problemen tussen door oplossen, daarna afbouwen en het examen nakijken.

033opdefiets

Voor #033opdefiets heeft triple Joy een communitymanager geleverd. De communitymanager is een belangrijke spil tussen de projectorganisatie en de community. Het eerste aanspreekpunt zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn om onderdeel te worden van de 033 odf community.

D.m.v. verschillende online en offline kanalen actief mensen betrekken bij de community dat is waar 033opdefiets bij geholpen is. Ook het verder uitwerken en uitdenken van het concept en de positionering is een belangrijk doel voor het verduurzamen van #033opdefiets na 2018 en verder.

STADSLAB033 Amersfoort

Voor de Blauwe Paraplu is triple Joy gevraagd om de Bike Buddy te leveren. Het helpen verder komen en stappen maken als business coach en begeleider was de vraag. Door actief in te zetten op de fiets in al zijn mogelijkheden helpt dit de klant ruimte te vinden om de focus op de toekomst te leggen. Het helpen verder komen en stappen maken als business coach en begeleider was de vraag. Door actief in te zetten op de fiets in al zijn mogelijkheden helpt dit de klant ruimte te vinden om de focus op de toekomst te leggen.

KEISTADFIETSFESTIVAL

Wens om een fietsfestival in Amersfoort neer te zetten. Hoe doe je dat? Bij wie moet je zijn? Hoe gaan we starten? Dat zijn vragen die samen opgepakt en verkend zijn. Het eerste deel van het project loopt. In oktober volgt uitvoering van het eerste Keistad Fietsfestival!

sport4balance

Voor Sport4Balance is een persoonlijk coachingstraject vormgegeven. De stap maken van medewerker naar ondernemer. Hoe doe je dat? Aan de hand van kleine stappen verder ontwikkeling maken in het groei proces in een vertrouwde en prettige buiten omgeving.

Basisschool de Biezen

Voor de Biezen in Hoogland mochten wij een fietsstimuleringsprogramma ontwerpen en realiseren. Aan de hand van foto, film, stellingen en oefeningen leerden de groep 6 leerlingen meer over de fiets en over zichzelf. Hoe laat je de leerlingen beter samenwerken? Dat is waar we samen met de klant een modus in vonden. Resultaat was dat de groep beter heeft leren samenwerken, elkaar hulp bood en meer begrip toonde voor elkaar.

Bikegear.cc The Ride

Voor Bikegear.cc The Ride heeft triple Joy een vrijwilligerscoördinator geleverd. Verantwoordelijk voor begeleiding van 100 vrijwilligers op het gebied van mentaal vlak, samenwerken en organiseren. Via life sessies, facebookgroep en andere kanalen is er gebouwd aan het verder uitbouwen van de vrijwilligers community. Voordeel voor de organisatie is een focus op de deelnemers en een toegevoegde waarde van de vrijwilligers coördinator.

MEEWINDKOERS AMERSFOORT

Voor Meewind koers heeft triple Joy een vrijwilliger geleverd. Handjes waren in de opstart nodig om het event tot een succes te laten worden. Omdat sociaal ondernemen hoog op de agenda staat en iets bijdragen aan iets groters dan jezelf belangrijk is. Pakt triple Joy elk jaar één maatschappelijk vraag op.

Meer uit ons portfolio