"Hé wat leuk een Instaride in Amsterdam dat moet in Amersfoort toch ook kunnen!" In samenwerking met Ralf Silvius Creative Content is de #Instaride033 ontworpen speciaal voor Amersfoort.

#instaride033

Al snel was de vraag na een eerste kennismaking en spar moment hoe gaan we dit leuke idee uitvoeren. In dit proces was triple Joy de verbindende factor met de Amersfoortse fietscommunity, een sparring partner en Bike Buddy die samen met de Amersfoortse ondernemer Ralf Silvius een nieuw concept voor Amersfoort ontwikkelde en uitvoerde. Met als resultaat dat op 26 augustus 2018 de eerste Instaride033 heeft plaatsgevonden. Communitymanagement maakte een grote rol en onderdeel uit van dit proces waardoor Ralf snel goede verbindingen kon leggen met de diverse Instagrammers.

Zie hier ook de:

VOORAANKONDIGING #INSTARIDE033

Insataride033 Amersfoort

Ontdekken

Als je als partij op bepaalde gebieden geen kennis of netwerk in huis hebt is het goed en fijn om dit in te kunnen huren. Door vanaf het begin samen op te trekken is de klant ontzorgt en kan de focus blijven liggen op de zaken die er toe doen.

Nog even nagenieten van de leuke eerste editie aftermovie:

01:00Aftermovie #instaride033 - First Edition

Fietsplezier

Referentie

Voor de eerste editie van #instaride033 heb ik met veel plezier samengewerkt met Jocelyn. Binnen korte tijd stonden de neuzen dezelfde kant op en in een mum van tijd hadden we een helder concept. Ik heb de samenwerking ervaren als helder, ontspannen en met een pracht resultaat.

Ralf Silvius - Eigenaar Ralf Silvius Creative Content

Testrit Instaride033

Meer uit ons portfolio