Sinds 2015 ben ik de trotse eigenaar van het enige bureau voor fietsstimulering in Nederland.

Waarom een bureau voor fietsstimulering hoor ik je denken. Iedereen kan toch fietsen? Klopt dat dacht ik ook totdat ik anders om leerde gaan met de fiets en deze van een gebruiksmiddel naar een life changer veranderde. De liefde voor de fiets en de waardevolle rol die deze nu in mijn leven speelt zit zo diep dat ik het als mijn missie zie om het plezier en de liefde voor de fiets door te geven. Dit doe ik door jou mee “op reis” te nemen. Daarnaast wil ik bijdragen aan het fietsplan van Nederland zodat er in de toekomst een nog mooiere wereld ontstaat!

DSC01441 - Jocelyn Kemker VoorBeeldig Fotografie

Jocelyn Kemker – de Kruif
Bureau voor fietsstimulering | triple Joy

Bezoekadres: Prodentfabriek | De Nieuwe Stad | Oude Fabriekstraat 14 | Amersfoort
Postadres: Zandkamp 225 | 3828 GP | Hoogland

Tel: 06 411 66 57 1
KvK: 63255367
BTW: NL001951015B72