Wij zien dat veel bedrijven de fiets nog niet optimaal stimuleren en opnemen in hun mobiliteits- vitaliteit- of duurzaamheidsbeleid. Door inzet van de Bike Buddy helpen wij de stap te maken naar een gezonde en vitale onderneming.

Doet uw onderneming ook mee?

De Bike Buddy heeft meteen concrete impact voor individuele klanten. Deelnemen zorgt voor beweging, het verbranden van calorieën, en levert een bijdrage aan een gezonde start.

Naast de positieve gevolgen voor de gezondheid is het ontmoeten van nieuwe ervaringen en stimuleren van de creativiteit een belangrijke bijkomstigheid. Het geeft energie en maakt sneller vitaler. Bovendien krijgen individuele klanten meer kennis van hun eigen kunde en vaardigheden rondom fietsen en beweging.

Kies een route als duurzaamheid, historie of toekomst en we gaan samen op pad. Heb je alleen een luisterend oor nodig? Ben je opzoek naar inspiratie? Of wil je weer vitaal in je werk zijn dan helpt triple Joy je verder.

Daarnaast leiden wij medewerkers op tot fietsmaatjes zodat zij collega’s leren te stimuleren om samen naar het werk te fietsen.

De Bike Buddy is dus: fietsen naar je werk, gezond en goed voor het milieu.

Bike Buddy aanpak

Coaching en begeleiding van de Bike Buddy bespaart direct op de ziektekosten en komt het werkplezier en de creativiteit op de werkvloer ten goede. Een gemiddelde burn-out kost al snel € 121.000 voor de werkgever. Door in te zetten op de vitaliteit van de medewerkers (preventief te werken) vermindert dit financiële risico aanzienlijk. Met als resultaat naast minder uitval, collega's die zichtbaar productiever, creatiever en vitaler zijn. En het werkt nog aanstekelijk ook!

Bij bestaand verzuim, re-integratie, outplacement en loopbaanontwikkeling biedt de Bike Buddy handvatten. De werknemer krijgt extra ondersteuning en werkt actief aan vitaliteit. Je gaat samen met mij (of een leefstijlbegeleider) naar buiten. Wij doen energie op, gaan sparren over nieuwe ideeën en ontdekken nieuwe werelden. De Bike Buddy is daarmee een logische rechterhand van de HRM-er, leidinggevende of coach.

Door te investeren in fietsende medewerkers wordt veel voordeel voor uw bedrijf gecreëerd.

Zo zijn fietsers minder vaak ziek dan niet-fietsers; gemiddeld scheelt dat 1 á 2 dagen per jaar. Fietsers zijn fitter en productiever. Fietsers zorgen voor minder parkeerproblemen en dragen bij aan een duurzamer bedrijf. Kortom, fietsen loont!

Inclusief:

  • Persoonlijke en kwalitatieve begeleiding
  • Maatwerk coachpakket
  • Bike impact
  • Routes in en om Amersfoort en omgeving
  • Fietsgeluk

Er zijn diverse mogelijkheden. Interesse of meer informatie nodig over wat de Bike Buddy aanpak is of kan betekenen?
Neem dan even contact op via info@triplejoy.nl of 06-41166571.

DSC01441 - Jocelyn Kemker VoorBeeldig Fotografie

Jocelyn Kemker – de Kruif
Bureau voor fietsstimulering | triple Joy

Bezoekadres: Prodentfabriek | De Nieuwe Stad | Oude Fabriekstraat 14 | Amersfoort
Postadres: Zandkamp 225 | 3828 GP | Hoogland

Tel: 06 411 66 57 1
KvK: 63255367
BTW: NL001951015B72