Fietsgeluk voor Hooglandse ondernemers

Met veel plezier mocht ik 18 ondernemers kennis laten maken met de Trap Tocht Hoogland en Bureau voor fietsstimulering | triple Joy binnen het thema fietsgeluk.

Eerst was er een korte presentatie binnen over wat Bureau voor fietsstimulering | triple Joy allemaal doet en waarom. Daarna was er een challenge buiten waar men in Bike Buddy teams met elkaar onderweg ging om de route te ontdekken. Natuurlijk ontbrak een kleine onderlinge competitie niet 😉 Onder het genot van een hapje en drankje sloten we met elkaar een dynamische en gezellige avond af.

Een Trap Tocht is een ideale methode om jouw business of die van je klanten te boosten. Het creëren van een optimale fietsbeleving, zodat je altijd in beeld hebt hoe je er fit en met plezier voorstaat.

Uiteindelijk willen we allemaal graag vooruit en een gezond fundament bouwen binnen het eigen bedrijf. Voor jou, je klanten en relatie’s is het bouwen aan een vitaal fundament nu ook mogelijk door inzet van de laagdrempelige fietstochten door Bureau voor fietsstimulering triple Joy in de regio Amersfoort.

Zo kan een Trap Tocht ingezet worden als:

* bedrijfsevent waarin medewerkers of klanten tijdens een gezonde activiteit de omgeving leren kennen in een interactief dagdeel

* leuke tool om als bedrijf mensen in beweging te brengen

* verbindend middel voor teambuilding en duurzame inzetbaarheid. 

* originele en gezellige manier om klanten en/of medewerkers met elkaar kennis te laten maken.Tegelijkertijd dragen de tochten bij aan maatschappelijke thema’s als preventie ziekteverzuim, participatie, mobiliteit, duurzaamheid en goed werkgeverschap.

Dus ben jij of ken jij iemand in Hoogland/Regio Amersfoort die opzoek is naar een leuk lokaal teamuitje, gezonde activiteit, interactieve dag, netwerkvent waarin je samen de omgeving verkent op de fiets? Neem dan gerust even contact op. Ik vertel graag hoe ik je verder kan helpen. Meer informatie en tips over fietsstimulering vindt je op https://www.triplejoy.nl/tips-voor-fietsstimulering/

” Bedankt voor je inspirerende bijeenkomst van gisteravond!
 Het heeft zeker al geholpen want ik ben vanochtend op mijn fiets naar mijn werk gegaan, dat had ik in de 1 ½ jaar dat ik hier zit nog niet gedaan. Ik wil het ook vaker doen als het in de agenda past ?”.