Fietsfeest in de Provincie Utrecht

5 mei

Ieder jaar is 5 mei een speciale dag. Dit jaar nog iets meer dan voorgaande jaren. Vrijheid is en blijft kwetsbaar en uniek. Iets waar we elke dag wat mij betreft van moeten genieten, delen en waarderen.

Kans

Ik kreeg op 5-5-2015 de kans en de vrijheid om triple Joy te starten. Dit is iets waar ik elk jaar en elk moment nog steeds ontzettend dankbaar voor ben. Diverse opdrachtgevers, kennissen, vrienden, collega’s, familie en gezin hebben mij de vrijheid gegeven om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Hiermee sta ik in mijn kracht en heb ik de mogelijkheid om impact te maken. Impact niet alleen voor mijzelf maar juist voor de wereld. De fiets als middel die een bijdrage levert aan vrijheid, verbinding en vrolijkheid.

Passie

Ik raad iedereen aan om zijn of haar hart en passie te volgen. Dit klinkt misschien wollig, maar ik zie helaas de laatste tijd ook teveel LinkedIn berichten voorbij komen die mijn hart treffen. Vaak jonge mensen die vanwege hun gezondheid moeten stoppen met werken. Maar gelukkig ook een hoop mooie berichten.

Verdedigingslinies

Over berichten gesproken. In de stad Amersfoort van 20 april kwam ik een enthousiast artikel tegen van de Provincie Utrecht. Helemaal leuk om op deze bevrijdingsdag met jullie te delen. Er zijn 3 nieuwe Waterlinies Weekendtochten van 100 tot 125 kilometer gelanceerd. De routes zijn een initiatief van de Provincie Utrecht en vertellen een uniek verhaal van de Romeinse Limes, de Oude Hollandse Waterlinie, de Grebbelinie en de Hollandse Waterlinies. Meer informatie over deze nieuwe routes is te vinden op de website van Waterliniesweekendtochten.nl

Geniet van elkaar, je werk en het leven en blijf vooral fietsen 😉

Jocelyn in actie take 1,2,3

#groen #fiets #amersfoort #utrecht #provincieutrecht #plezier #mobiliteit #gezond #mens #coaching #projecten #inclusievesamenleving #5mei #bevrijdingsdag #storytelling #communicatie #reclame #concept #sociaalondernemer #grafischevormgeving #duurzaam