Enthousiaste Amersfoortse DaNiSta’s ondernemen met plezier in De Nieuwe Stad!

Sinds 2016 liggen er al veel fiets- en voetsporen van Jocelyn Kemker – de Kruif in De Nieuwe Stad. “Veel ondernemers kende ik al en het voelde elke keer weer als thuis komen. Het DaNiSta netwerk ontstond en het was voor mij een logische vervolgstap toen de vraag van DaNiSta Merel kwam: “Ik zoek nog iemand voor erbij weten jullie nog iemand?” De stap naar deze vaste werkplek voor Bureau voor fietsstimulering triple Joy bij Merel is gemaakt. Kansen zoals deze zijn schaars en daarom heb ik ze ook met beide handen aangepakt”.

Het DaNiSta netwerk dat we samen hebben opgebouwd is van grote waarde. Het is een veilige omgeving waar we elkaar helpen. We werken allemaal alleen en op deze manier heb je toch een soort collega’s. Gesteund door elkaar én samenwerken met elkaar.

Zo kunnen we lokaal, regionaal, landelijk en ook Europees impact maken voor een betere stad, beter land en betere wereld. Dat is wat ons allen beweegt.

De Nieuwe Stad schreef een leuk artikel over de DaNiSta’s. Zoek je meer informatie over de bedrijven van de DaNiSta’s en wat we voor jou kunnen betekenen. Klik dan op de links bij de namen. Van links naar rechts staan op de foto: Jocelyn, Susan, Nicole, Jessica, Madeleine en Merel.

#groen #fiets #amersfoort #plezier #mobiliteit #gezond #mens #coaching #projecten #inclusievesamenleving #communicatie #reclame #concept #sociaalondernemer #grafischevormgeving #duurzaam