triple Joy geeft workshop op het Winter Cycling Congress (WCC) in Calgary

Vorig jaar is er vanuit bureau voor fietsstimulering triple Joy een paper ingestuurd om een bijdrage te leveren aan het WCC in Calgary. Deze is door de beoordelingscommissie goedgekeurd! In de eerste week van februari heeft bureau voor fietsstimulering triple Joy Nederland als fietsland vertegenwoordigen in Canada. Lees je mee?

Het WCC is een jaarlijkse bijeenkomst van experts uit de hele wereld. Er worden kansen besproken voor het fietsen in koude klimaat steden. De focus van het congres is om best practices te delen op het gebied van infra, educatie, stimulering, data en nog veel meer.

Het congres is breed en geeft ruimte aan diverse leuke breakout presentaties, workshops, super sessions’s en mobile tours. O.a. sprekers uit Canada, Finland, Zweden, Engeland, Amerika en Rusland nemen deel. Wil je meer over het congres weten lees dan hier meer informatie.

De deelnemers aan de triple Joy workshop gingen actief en experimenteel mee op “reis” om meer te leren over communitybuilding, fietsstimulering en design thinking. Volg onze social media kanalen voor een kijkje in de keuken van fietsstimulering. De Dutch Cycling Embassy deelde hier ook een bericht over het WCC congres.

Speciale WCC congres actie:

We bieden een exclusief kenniscertificaat aan waarin triple Joy voor communicatie, marketing of HR medewerkers in of buiten de mobiliteitsbranch een uur een enthousiaste presentatie kan geven van de belevenissen in Canada. Maar ook om bijvoorbeeld kennis te delen over wat in Canada is opgehaald of om zelf een keer de experimentele workshop te ervaren. Wil je meer over het kenniscertificaat weten klik dan hier en neem vrijblijvend contact met ons op.