Trap Tochten

Wat zijn trap tochten?

De trap tochten zijn laagdrempelige tochten in Amersfoort. Deze zijn opgezet door Imke van de Venne en Jocelyn Kemker - de Kruif om het fietsen in Amersfoort te stimuleren, de mooie plekken te laten ervaren en gezellig samen op stap te gaan. Door het bieden van diverse formats is er voor ieder wat wils. De tocht op papier, via GPS of als een leuke ontdektocht met QR codes. Klik hier voor meer informatie.

Waar vindt ik de trap tochten?

Gemaakt en ontwikkeld in Amersfoort en te fietsen in Amersfoort. Langzaam worden ze uitgebreid in de regio.

Voor wie zijn de trap tochten geschikt?

De trap tochten zijn voor iedereen geschikt. Of het nou op een tandem, vierfiets, kinderfiets of stadsfiets is. Iedereen kan meedoen.

Wat kosten de trap tochten?

De traptochten zijn te koop bij VVV Amersfoort, VVV Leusden, Woodyourecycle webshop, OV-fiets, Broers, 33tweewielers, triple Joy (mail) (ook in Engels?), Nederland fietsland (klant maken) De kosten zijn vanaf 9,95.

Wie begeleid de trap tochten?

De groep begeleid zelf de traptochten. Indien gewenst leveren wij ook een all-in concept. Neem contact met ons op voor een maatwerk tocht.

Hoevaak zijn de trap tochten?

De trap tochten kunnen het hele jaar door gefietst worden. 

Waarom zijn er trap tochten?

We hebben geluisterd naar de wensen van veel mensen in Amersfoort. Deze gaven bijvoorbeeld aan: “ik zou wel wat willen ondernemen op zondag met mijn gezin. Dan zou een fietstocht wel leuk zijn”. “Ons team heeft weinig budget maar we willen wel iets leuks en anders doen”. “Het lijkt mij zeker leuk om de traptocht een keer te fietsen met de kennissen die ik op bezoek heb”. “We doen altijd hetzelfde fietsrondje maar misschien is het leuk om ook eens een keer ontdekkingsrondje te doen".

DSC01441 - Jocelyn Kemker VoorBeeldig Fotografie

Jocelyn Kemker – de Kruif
Bureau voor fietsstimulering | triple Joy

Bezoekadres: Prodentfabriek | De Nieuwe Stad | Oude Fabriekstraat 14 | Amersfoort
Postadres: Zandkamp 225 | 3828 GP | Hoogland

Tel: 06 411 66 57 1
KvK: 63255367
BTW: NL001951015B72