Vind snel hier uw vraag over:

Bike Buddy

Wat is de Bike Buddy?

De bike buddy helpt je weer sneller fit te worden of je dromen en doelen te realiseren. De fiets vormt hierin een ondersteunend middel. Veel mensen vergelijken het ook wel met de wandelcoach. Lekker buiten in de natuur en (nieuwe) energie opdoen.

Wat doet de Bike Buddy?

We zitten niet binnen tussen vier muren maar we gaan naar buiten toe. Mensen ervaren het als veel fijner om buiten te zijn en veel ontspanner. De effecten zijn veel groter mensen maken sneller stappen en voelen zich sneller fitter. Het verschil tussen binnen en buiten coachen is naast elkaar opstap in plaats van tegenover elkaar.  Je hoeft iemand niet aan te kijken dus je voelt je vrijer om te praten.Samen onderweg gaan en nieuwe dingen ontdekken omdat we alle dingen om je heen als hulpbron inzetten.  Aan de hand van het vraagstuk gaan we onderweg en laten we zien wat je patronen zijn. Door bewegen komen extra stoffen vrij zoals dopamine en endorfine. Deze gelukshormonen heeft iedereen nodig!

Waar vindt ik de Bike Buddy?

In Amersfoort en in de regio gemeenten . Hierdoor hoeven wij zelf niet eerst in de auto te stappen en kunnen we meer mensen weer op weg helpen.

Wie huurt de Bike Buddy in?

(Preventie )Coaches, voedingskundigen, HR managers, verzekeraars, arbeidsdeskundigen in de regio Amersfoort.

Wie helpt de Bike Buddy?

Mensen met loopbaanvragen, re-integratie, burn-out, vitale medewerker, ondernemers

Wat kost de Bike Buddy?

Dat is afhankelijk van de afspraken. Als het een los pakket is en het van beide kanten klikt bieden we een pakket aan van 6,8 of 10 keer. Als het onderdeel uit maakt van een coachpakket gelden andere tarieven. Ook is de mogelijkheid om via whats-app, Skype of e-mail extra begeleiding te krijgen. Neem contact met ons op voor een passend maatwerk pakket.

Heeft de Bike Buddy ook fietsen?

In principe kunnen mensen op hun eigen fiets mee fietsen. Als deze niet beschikbaar is hebben we verhuurfietsen in de Nieuwe Stad tot onze beschikking. Ik heb geen fiets is dan geen excuus meer 😉

DSC01441 - Jocelyn Kemker VoorBeeldig Fotografie

Jocelyn Kemker – de Kruif
Bureau voor fietsstimulering | triple Joy

Bezoekadres: Prodentfabriek | De Nieuwe Stad | Oude Fabriekstraat 14 | Amersfoort
Postadres: Zandkamp 225 | 3828 GP | Hoogland

Tel: 06 411 66 57 1
KvK: 63255367
BTW: NL001951015B72